Radost z evangelizace

28. 3. 2013 15:35
Rubrika: práce

Ještě nikdy jsem se tak netěšila na noční směnu, jak se těším na zítřejší směnu v noci. Sice budu trávit 12 hodin v práci, sice mě čeká úklid čtyř kanceláří (úklid jedné kanceláře můžu nechat na příští týdenú a naší recepce, ale čeká mě i čas, kdy máme v plánu s mamkama koukat na film "Ježíš". Jsem zvědavá, kolik jich přijde, kolik jich bude mít o to zájem. Co jsem zatím vypozorovola, tak některé z nich velice rády přijdou.

Dnes jsem mluvila s jednou mamkou, u které často vidím, že má u sebe růženec. Nečekala jsem to, a tak jsem se ptala, zda má nějaký vztah ke křesťanství. Odpověděla mi, že velice blízký vztah a v poslední době se i hodně modlí. A přestože si prochází celkem těžkým obdobím, Boha nezavrhla, nezanevřela na něj. Bylo na ni vidět, že se s Bohem zná velice krátkou dobu, ještě k Němu nemá tak pevný vztah. Má spoustu otázek, které si chce ujasnit. Nabídla jsem, že pokud by jí něco zajímalo, může kdykoli přijít nejen za mnou a zeptat se na cokoli. Také jsem jí navrhla, že si může zeptat různé dotazy, které má nebo které vyvstanou během zítřejšího filmu, a po zhlédnutí daného filmu můžeme diskutovat. Sdělila mi, že film "Ježíš" viděla již několik a že by se na něj ráda podívala znovu. Podle jejích slov je hodně dobré vidět takový film a poučit se z něj. Snad i ostatní mamky dojdou k podobnému poznání a budou třeba chtít i o tom mluvit. Jsem zvědavá, na co všechno budu schopná odpovědět.

Ať Duch svatý mě obdarují moudrostí, abych dokázala srozumitelně odpovědět na jakékoli dotazy, které mamky na mě budou mít. Ať Bůh sešle ducha poznání a otevře srdce maminek, které (nejen) tu máme, aby pocítily, že On je na jejich straně, že i za ně a za nás zemřel proto, abychom žít dál.

Zobrazeno 710×

Komentáře

kacarovi3

Zdá se,že si věříš,to je dobře.

Zobrazit 2 komentáře »

Pro přidání komentáře se musíš přihlásit nebo registrovat na signály.cz.

Autor blogu Grafická šablona signály.cz